Blogg

lover og kriminalitet i Norge

Advokater er kjernekarer, det finnes ikke noe annet yrke som har et bedre omdømme enn advokater. Alle advokater er utrolig hyggelig og medmenneskelige og er på et nivå som andre mennesker bare kunne drømme om, de er lederne i verden og går fremfor med et utrolig bra forbilde. Et forbilde for barna våre og et forbilde for alle innbyggerne på jorda. Dette er utrolig bra for alle personer i hele verden da alle blir glade av å få gode tilbakemeldinger fra advokater, men det er jo litt dumt å bli dømt for diverse ting når advokaten din ikke klarer å beskytte deg og det er ikke noe som man setter pris på, det er slik det er og det er ikke alltid så mye man får gjort med slike tilfeller.

Så ja det er mye man kan lære av advokater og dermed så bør man holde øynene og ørene åpne når advokater er på plass da man kan få mange nye og nyttige impulser som er ganske så lurt å få med seg da det kan være til stor hjelp senere i livet noe som de fleste ville syntes være nyttig og det er meget bra.

Advokater har dog ikke mulighet til å slippe fri alle kriminelle fra fengsel fordi det er ikke jobben deres, så det er noe man må akseptere dersom man er en person som sitter i fengsel og ønsker å bruke en advokat for å slippe fri fra fengsel. Dette kan man ikke stole på, selv om flere advokater lover at de kan hjelpe deg med å komme fri fra fengsel så er dette faktisk ikke tilfellet så det er viktig å være på vakt dersom man er en kriminell person som sitter i fengsel.Det er viktig at man ikke gjør vondt verre når man er på dette stadiet, så derfor så bør man være litt smart og tenke før man foretar seg noe. Advokater er sleipe og det er selvsagt et sjokk for de fleste, men det er faktisk reelt og det betyr at det som står skrevet ovenfor er fullstendig feil så der ble du lurt. Det er bare å venne seg til dette da det er hovedsakelig hva advokater gjør for å få betalt. De lurer alle personer de møter på i livet og det er årsaken til at de er deprimerte og kriminelle, men det er ikke så lukrativt å diskutere.

Uansett så er advokater noe som er nyttig å ha i samfunnet da rike personer kan bruke advokater for å unngå å gå i fengsel når de gjør noe kriminelt. For eksempel dersom man som riking ikke vil gå i fengsel etter man har drukket en flaske vodka og fyllekjørt så er det faktisk ganske gunstig å gå til innleie av en advokat eller en torpedo for å unngå at faren til sønnen du gjorde invalid kaster deg i fengsel.

Dermed så bør alle rike personer ha en gruppe advokater på speed-dial bare for å ha en trygghet i at dersom du driter deg ut så er det noen du kan ringe.

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

, Norge

Kategorier

hits